Koop een nieuwe boxspring van de beste kwaliteit bij Rozing Wonen en Dromen

Koop een nieuwe boxspring in Heiloo

Veel mensen kiezen voor een boxspring als nieuw bed. Er zijn dan ook diverse voordelen te noemen, bijvoorbeeld op het gebied van uitstraling en comfort.

Wil jij graag een boxspring uittesten of op zoek naar meer informatie? Loop eens binnen bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo. We helpen je graag verder bij je keuze voor de juiste boxspring.

Waarom kies je voor een boxspring? Rozing Wonen en Dromen in Heiloo vertelt je graag meer

Dikwijls kiezen mensen voor een boxspring als ze een nieuw slaapsysteem kopen. Zo verwonderlijk is dat niet. Boxsprings hebben een luxe uitstraling en bieden veel comfort. Verder kan je een boxspring qua uiterlijk helemaal zelf samenstellen. Je kunt hierbij denken aan hoofdborden, stoffen en de poten van de boxspring.

De vraag is alleen: welke boxspring past het best bij jouw wensen? Het antwoord op deze vraag is doorslaggevend. Je brengt namelijk een derde van je tijd door in bed en voor het grootste deel bepaalt de boxspring de uitstraling van je slaapkamer.

Slapen is het moment dat je geest en lichaam kunnen herstellen. Bij ons in Heiloo weten we er alles van. Bij Rozing Wonen en Dromen kun je daarom terecht voor diverse boxsprings en je krijgt daarbij vakkundig advies over welk soort boxspring het best bij jou past.

De voordelen van een boxspring op een rij

We krijgen vaak vragen over de eigenschappen van een boxspring. Wat is er zo bijzonder aan dit slaapsysteem?

Het uiterlijk van een boxspring is hetgeen het meest in het oog springt. In feite bestaat een boxspring uit twee matrassen. De onderste laag is een gestoffeerde box waarin veren zorgen voor een gelijkmatige veerkracht over het gehele bed, zowel in de breedte als in de lengte.

Qua uiterlijk is een boxspring vaak helemaal aan te passen aan je persoonlijke wensen. De vorm van het hoofdbord, de kleur van de stof en zelfs de kleur en vorm van de poten zijn aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Zo stel je een boxspring helmaal samen in de gewenste stijl.

Op een boxspring wordt het matras geplaatst. Deze kan op verzoek ook gestoffeerd worden in een gelijke stof als de boxspring. Op het matras wordt een topdekmatras gelegd die zorgt voor drukverdeling en het comfort van de lagen veren eronder. We spreken van een boxspring in scandinavische uitvoering wanneer een boxspring op deze wijze is opgebouwd.

De boxspring kan ook voorzien worden van een normale matras, die niet gestoffeerd is in dezelfde stof als de boxspring. Deze zogeheten boxspring met witte matrassen heeft een soortgelijk comfort gecombineerd met de voordelen van normale matrassen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

Je hebt voldoende keuze als je een boxspring wilt kopen. Het gaat erom dat je het slaapsysteem kiest dat helemaal aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Dat betekent dat we bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo je een aantal vragen stellen, zoals:

  • Welke slaaphouding is je voorkeurshouding?
  • Heb je het meestal warm of koud als je slaapt?
  • Heb je gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden?
  • Ben je allergisch voor bepaalde stoffen?
  • Kijk je televisie in bed of lees je er graag in bed?
     

Kom eens langs in Heiloo voor meer advies, we helpen je graag op weg bij Rozing Wonen en Dromen.

Voldoende keuze in boxsprings bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

Als we er samen met jou uit zijn welk soort boxspring het best aansluit bij je persoonlijke wensen, gaan we het slaapsysteem verder personaliseren en aankleden.

Je bed vormt per slot van rekening de basis van je slaapkamer en moet passen in de stijl van het interieur. We kunnen alle kanten op bij boxsprings: van modern tot klassiek en van romantisch tot strak. De stoffering van de box kunnen we aanpassen aan je wensen evenals de potensets onder de boxspring en het hoofdbord. Met ons royale assortiment bedtextiel maak je het slaapsysteem helemaal af.

Je zult ervaren hoe aangenaam het is om echt lekker te slapen en uitgerust wakker te worden in de boxspring van je dromen.

Wil je meer informatie over boxsprings en het assortiment van Rozing Wonen en Dromen in Heiloo, maak dan gerust een afspraak.

De grote merken van Rozing Wonen en Dromen

Bij Rozing Wonen en Dromen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook