Voor een goed matras kom je naar Rozing Wonen en Dromen

Koop een goed matras in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Een goed matras heeft invloed op je nachtrust. Van een matras dat niet past bij jouw lichaam, kun je slechter slapen en bijvoorbeeld rugklachten krijgen.

De keuze voor een matras is heel persoonlijk, daarom vragen we uitgebreid naar jouw wensen, naar je huidige bedbodem maar ook naar je slaapgedrag. Draai je veel in bed, heb je last van bijvoorbeeld allergieën of zweet je veel? Het heeft allemaal invloed op de keuze voor jouw beste matras.

Kom eens binnen bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo, dan helpen we je graag verder op weg naar je optimale nachtrust.

Probeer een matras van Rozing Wonen en Dromen in Heiloo voor een betere nachtrust

Een voornaam onderdeel van je slaapsysteem is het matras. Het juiste matras, passend bij jouw wensen en slaapgedrag, draagt bij aan een goede nachtrust. Maar de keuze is niet zo gemakkelijk gemaakt, want er zijn diverse factoren waar je rekening mee moet houden: de hardheid, materiaalkeuze, comfortzones, je huidige bedbodem en nog veel meer.

Bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo weten we alles af van matrassen. Slaap jij minder goed en denk je dat het door je matras komt? Kom dan eens langs bij onze adviseurs in Heiloo, we vertellen je graag meer over de functie en keuze van een matras.

Kies je een koudschuimmatras, pocketvering matras of latex?

Een matras kan opgebouwd zijn uit verscheidene materialen. Elk materiaal heeft vaste eigenschappen die invloed hebben op het ligcomfort van het matras.

Polyether is een schuimsoort dat relatief goedkoop in aanschaf is en lang meegaat. Het nadeel van Polyether is dat niet de meest comfortabele schuimsoort is en het minder goed ventileert.

Een matras van koudschuim is elastisch waardoor het eenvoudig aan je lichaam aanpast. Verder is dit materiaal veerkrachtig waardoor het goede ondersteuning biedt aan je lichaam. Andere voordelen van koudschuim zijn de goede vochtopname ventilatie, de lange levensduur en het comfort.

Traagschuim of visco elastisch schuim is een soort schuim dat minimale druk uitoefent op het lichaam en zich optimaal kan vormen naar de contouren van je lichaam. Meer dan bij andere materialen omsluit dit het lichaam meer waardoor dit traagschuim perfect is voor mensen die het snel koud hebben.

Latex matrassen zijn zeer elastisch en veerkrachtig. Hierdoor geeft latex een uiterst comfortabel gevoel en perfecte ondersteuning. Vanwege het speciale productieproces ontstaan er ventilatiekanelen waardoor latex goed ventileert.

Pocketvering: een pocketvering matras heeft stalen veren die per stuk verpakt zijn in een zakje. Hierdoor kan iedere veer zich individueel aan je lichaam aanpassen. De veren worden ingedeeld in verschillende zones met ieder hun eigen hardheid. Een goed pocketveringmatras vormt zich hierdoor perfect naar je taille, heupen en schouders. De afdeklaag bepaald dan in grote mate het ligcomfort van het matras. Afdeklagen zijn er ondermeer van latex, traagschuim, polyether en koudschuim.

Ervaar zelf een matras bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Logischerwijs vragen onze specialisten jou de hemd van het lijf als het om de keuze voor een matras gaat. Hoe lig je het liefst als je slaapt, ben je ergens allergisch voor, zweet je veel, zijn bijvoorbeeld vragen die voorbij komen.

Op basis van de antwoorden kunnen wij bepalen welk soort matras het beste bij jouw wensen past. Maar verder is het ook essentieel om zelf je toekomstige matras te ervaren. Kom dus gerust eens proefliggen bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo.

De grote merken van Rozing Wonen en Dromen

Bij Rozing Wonen en Dromen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook