Bekijk de collectie bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

PVC vloeren van Moduleo

Moduleo LayRed, de ideale vloer voor renovatie

LayRed is de sterkste vloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject!

Wil jij meer weten over deze gemakkelijke vloer? Kom gerust eens langs bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum. We helpen je graag verder.

Bekijk de Moduleo LayRed collectie bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

Binnen de Moduleo LayRed collectie is er ruime keuze uit tegels en planken. Naast de normale maten zijn er grote planken, XL tegels en visgraatplanken. Met Moduleo LayRed komen design, ongeëvenaarde sterkte en comfort samen in één vloer. De vloeren zijn waterbestendig en door een premium beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo hebben wij een groot assortiment Moduleo vloeren. Zie jij zo'n vloer wel zitten? In de showroom laten we je graag meer zien.

Moduleo Moods, de creatieve designvloer

Moods is een eigentijdse collectie met creatieve ontwerpen, nu eens van nature geraffineerd, dan weer buitensporig dynamisch, maar altijd opvallend expressief. Een Moduleo® Moods-vloer is kunst. Deze vloer zal de aanblik van je interieur absoluut veranderen. De creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren.

Wat betreft comfort en prestatie hebben de vloeren van Moduleo Moods uiterst functionele eigenschappen. Deze creatieve designvloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan unieke vloeren, elk met een eigen stijl en persoonlijkheid. Creativiteit ten top, met de kenmerkende troeven van Moduleo: mooi, praktisch en duurzaam.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Moduleo Moods? Kom eens binnen bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo. 

Roots van Moduleo is zo divers en levendig als de natuur zelf

Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat. 

Of je nu kiest voor steen, lange houten planken of een visgraatmotief, met de hoogwaardige Roots vloeren zijn er geen grenzen. Geïnspireerd door subtiele groeven van echt eikenhout, de kleurschakeringen in beton en de matte look die hoort bij een zandsteenafwerking. De Roots collectie beloofd veel aandacht voor natuurlijke patronen en haarscherpe details in combinatie met levensechte texturen.

Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan jouw levensstijl aan te passen.

Een vloer kiezen lijkt een hele uitdaging. Maar je kan op Rozing Wonen en Dromen rekenen om je te begeleiden en inspireren. Kom langs in onze winkel in Heiloo.

Rozing Wonen en Dromen, jouw Moduleo specialist in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Rozing Wonen en Dromen is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Heiloo naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook