Actuele acties en ontwikkelingen

Nieuws van Rozing Wonen en Dromen

Als beste uit de test!

De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers.

Wij zijn erg blij AVEK dealer te zijn.  Met hun jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen. Leveren zij al sinds jaar en dag kwaliteit waar je op kunt bouwen. 

De Ninety is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Met tot wel € 500 voordeel op een complete boxspring. 

 

 

kunstparade 2022.pngKunstparade Heiloo 2022

In het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni 2022, Mogen wij in onze winkel 9 kunstenaars verwelkomen. Zij zullen het gehele weekend hun werk bij ons tentoonstellen. Wij zijn daarom ook het hele weekend geopend. Zien we je dan? 

De Kunstparade Heiloo 2022 is een evenement waarbij 134 kunstenaars exposeren op 25 verschillende locaties in het pittoreske dorp Heiloo in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit artistieke festival plaats in het laatste volle weekend van juni.
De Kunstparade Heiloo toont een breed scala van kunstvormen, waarbij u kunt denken aan schilderkunst, tekenkunst, brons, beeldhouwwerk, collages, houtbewerking, textiel, installaties, fotografie, etsen, edelsmeden, aquarel, keramiek etc. 


AVEK boxspring Sinne setaanbieding

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s.

Luna en Lunette eetkamerstoel 5+1 gratis

De populaire eetkamerstoelen Luna en Lunette ( met armleuning ) van Bree's New World, heeft nu een mooie actie.

De 6e stoel gratis of 4e stoel voor de helft van de prijs.

Vraag naar de voorwaarde in onze winkel. 

Neem contact op met Rozing Wonen en Dromen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!