Actuele acties en ontwikkelingen

Nieuws van Rozing Wonen en Dromen

Salon en bijzettafel ChoQ

De ChoQ is de nieuwste collectie salontafels van Bree’s New World. De symmetrie, de afrondingen in combinatie met het dunne plaatstaal zorgen voor een helder en rustig beeld. De salontafels in het ChoQ programma zijn opgebouwd uit gezette metalsheet onderdelen en afgewerkt met ‘super ellips’ vormige bovenbladen in massief hout, ceramistone of HPL. De onderstellen zijn daarnaast ook in verschillende kleuren leverbaar waardoor er veel variaties mogelijk zijn. 

Voor ieder interieur een passende ChoQ salontafel. 

NIEUW! Bank Matteo

Model Matteo levert subtiele details binnen een strak ontwerp. De ronde afwerkingen van de armleuningen, de rug en de zitkussens zijn een tegenhanger voor de strakke lijnen die de Matteo op het eerste oog heeft. Het maakt de bank toegankelijk en vriendelijk.

Zeker in de ruimere uitvoeringen komt het retro-karakter van Matteo duidelijk naar voren. De zit daagt je uit tot een goede houding, maar de bank leent zich ook voor lekker languit loungen op een zondagmiddag. 


AVEK boxspring Sinne setaanbieding

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s.

Boxspring Ninety als beste getest

De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers.

Wij zijn erg blij AVEK dealer te zijn.  Met hun jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen. Leveren zij al sinds jaar en dag kwaliteit waar je op kunt bouwen. 

De Ninety is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Met tot wel € 500 voordeel op een complete boxspring.

Luna en Lunette eetkamerstoel 5+1 gratis

De populaire eetkamerstoelen Luna en Lunette ( met armleuning ) van Bree's New World, heeft nu een mooie actie.

De 6e stoel gratis of 4e stoel voor de helft van de prijs.

Vraag naar de voorwaarde in onze winkel. 

Neem contact op met Rozing Wonen en Dromen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!