Horren kopen? Rozing Wonen en Dromen is dé specialist in de buurt

Horren kopen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Voor de nodige frisse lucht in huis is het heerlijk om de ramen en deuren open te gooien. Uiteraard wil je wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Door horren kun je het huis optimaal ventileren en de ongewenste insecten buitenhouden. Ben je op zoek naar een hor voor raam, deur of schuifpui? In plisségaas of vlakgaas? Rozing Wonen en Dromen in Heiloo heeft standaard én op maat gemaakte horren voor elk raam en elke deur. 

We laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Scharnierende en schuivende hordeuren bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo hebben we een groot assortiment hordeuren. Het verschil zit bijvoorbeeld in scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren. Ook maken we hordeuren op maat.

Schuivende hordeuren zijn de ideale oplissing bij grote deuropeningen. Bij kleinere deuropeningen is een schanierende hordeur vaak praktischer. Bij Rozing Wonen en Dromen adviseren we graag over welke hor het beste bij jouw deur en woonwensen past. 

Zowel scharnierende hordeuren als schuivende hordeuren brengen weer verschillende opties met zich mee. Ga je voor een normale scharnier, een schanier met zelfsluiter of een dubbelwerkend scharnier? Voor al deze vragen kun je terecht bij de specialisten van Rozing Wonen en Dromen.

Een hor op maat voor ieder raam bij Rozing Wonen en Dromen

Het is uiteraard belangijk dat een hor precies past bij jouw type raam. Een hor op maat zorgt ervoor dat de hor het raam volledig bedekt. Zo ben je ervan verzekerd dat ongedierte buiten blijft en je frisse lucht binnenhaalt. Precies wat je wilt. 

Misschien heb je nog meer specifieke wensen. Wil je de hor zo min mogelijk zien, moet het makkelijk te monteren en demonteren zijn of wil je juist een hor die je niet kan verwijderen. 

Wist je dat horren ook kunnen beschermen tegen hooikoorts? Je kunt kiezen voor speciaal gaas dat beschermt tegen pollen.

Bij Rozing Wonen en Dromen in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum kijken we graag samen welke hor het beste bij jouw raam en wensen past. 

persoonlijk interieuradvies

Rozing Wonen en Dromen, jouw horren specialist in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum.

Rozing Wonen en Dromen is dé horren specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment hordeuren, vaste horren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Heiloo naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook