Op zoek naar het beste bed? Rozing Wonen en Dromen adviseert en realiseert als het om slapen gaat

Een bed kopen in Heiloo

Ben je toe aan een nieuw bed? Loop dan eens binnen bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo. Om ons te verdiepen in jouw situatie nemen we de tijd, zodat we het beste bed voor jou kunnen vinden, of dat nou een boxspring, ledikant of lattenbodem is.

Welk bed kies jij? Voor advies kom je naar Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

De slaapkamer is vandaag de dag veel meer dan alleen een ruimte voor je nachtrust. Het is een wezenlijk onderdeel geworden van ons interieur, waar we niet alleen slapen, ons kleden en ontkleden, maar ook ontspannen, televisie kijken, koffiedrinken of ontbijten.

Het is hoe dan ook zeker een plek waar je je prettig wilt voelen en dat mag er ook fraai uitzien. Het bed, nachtkastjes en de eventuele ombouw spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom zien we ook dat veel mensen de tijd nemen om een fijn en mooi bed te kiezen.

Bij Rozing Wonen en Dromen kun je alle tijd gebruiken die je hebt. Er valt genoeg te zien, te kiezen én uit te proberen.

Kies je eigen bed, matras, textiel, bodem, ofwel slaapsysteem in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum

Als mensen over hun bed praten, bedoelen ze veelal het complete slaapsysteem. Een bed of slaapsysteem bestaat uit diverse onderdelen zoals het matras, bedbodem en eventuele topper en natuurlijk het hoofdkussen en bedtextiel.

Het bedtextiel bepaalt in aanzienlijke mate het slaapklimaat. Door het aanpassen van het bedtextiel kun je jouw ideale slaapklimaat creëren.

Jouw ideale bed kun je exact volgens je eigen voorkeuren samenstellen. Heb je hulp nodig om je voorkeuren te bepalen? Rozing Wonen en Dromen geeft je in de regio Heiloo, Alkmaar en Castricum graag meer advies.

Kies je een boxspring of ledikant in je slaapkamer? Rozing Wonen en Dromen helpt jou graag

De keuze voor een nieuw bed begint vaak met de keuze voor een boxspring of ledikant. Het onderscheid tussen deze twee zit in de constructie. Een boxspring is een stalen of houten frame met daarop veren gemonteerd. Daar komen het matras en mogelijk je topdekmatras nog bovenop.

Een ledikant is een bedomranding waarin een bedbodem wordt gemonteerd. Voor allebei de opties geldt dat deze in z'n totaal zijn af te stemmen op jouw persoonlijke wensen qua ligcomfort en uiterlijk.

Je hebt de keuze uit complete ledikanten, achterwanden of bijpassende nachtkastjes en commodes. Op die manier creëer je altijd jouw mooiste slaapkamer!

Compleet slapen begint bij Rozing Wonen en Dromen in Heiloo

Wie naar een goed bed zoekt, begint bij Rozing Wonen en Dromen. Hier vind je niet alleen de mooiste boxsprings en ledikanten, maar ook bijkomende artikelen die je nodig hebt voor een goede nachtrust.

We hebben diverse bedbodems zoals lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems, maar ook verschillende soorten en maten kussen, dekbedden, matrassen en het mooiste bedtextiel.

Je stelt op één adres je complete slaapsysteem samen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze.  Kom op onze bedden in Heiloo vooral eens proefliggen, want comfort zelf ervaren zegt meer dan alleen informatie.

De grote merken van Rozing Wonen en Dromen

Bij Rozing Wonen en Dromen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook